Βιογραφικό

Υποψήφια ευρωβουλευτής στο ΣΥΡΙΖΑ. Καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο ΠανεπιστήμιοKαθηγήτρια οικονομικών της εργασίας και της κοινωνικής πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και διευθύντρια του Εργαστηρίου Σπουδών Φύλου του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής (http://www.genderstudies-panteion.gr/)

Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα απασχόλησης και ισότητας των φύλων από το 1997 μέχρι σήμερα. Συγγραφέας πολλών βιβλίων και επιστημονικών άρθρων για την πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ειδικότερα για την ευρωπαϊκή πολιτική απασχόλησης και την ευρωπαϊκή βιομηχανική πολιτική.

Έχει μακρόχρονη δράση στο φεμινιστικό κίνημα και την αριστερά. Σήμερα είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και της γραμματείας του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς. Συμμετέχει στους Ευρωπαίους Οικονομολόγους για μια εναλλακτική πολιτική στην Ευρώπη (EuroMemo group) και στο δίκτυο transform! europe.

4 σχόλια:

 1. Βλέπω το "μεταπτυχιακό" του Τσίπρα εξαργυρώθηκε με μία θέση στον ΟΑΕΔ για σας και ένα υπουργείο για τον κο Μπαλτά... και εις ανώτερα .. πρώτη φορά αριστερά λέμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και Εγώ, εκτός όλων των άλλων, βλέπω ότι έχετε βγει από τις τρώγλες όπου είχατε κρυφτεί τόσα χρόνια, και δείχνετε ποιά πραγματικά είστε, κυρία ΚΑΡΑΜ ΕΣΙΝΗ . Όπως αυτοπροσδιορίζεστε . Ενώ μέχρι τώρα ΚΑΡΑΜ ΕΣΙΝΗ. Μετά ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΡΑΜ ΕΣΙΝΗ. Αράβικο δηλαδή .Έλα!!!! Φίδια!!! Εκδηλωθείτε για να σας γνωρίσουμε, ακόμη καλύτερα . Αχ!!! Ελλάδα! Από ποιούς διοικείσαι!! Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν πάμε μπροστά . Αφού δεν υπάρχουν Έλληνες στο τιμόνι σου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και Εγώ, εκτός όλων των άλλων, βλέπω ότι έχετε βγει από τις τρώγλες όπου είχατε κρυφτεί τόσα χρόνια, και δείχνετε ποιά πραγματικά είστε, κυρία ΚΑΡΑΜ ΕΣΙΝΗ . Όπως αυτοπροσδιορίζεστε . Ενώ μέχρι τώρα ΚΑΡΑΜ ΕΣΙΝΗ. Μετά ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΡΑΜ ΕΣΙΝΗ. Αράβικο δηλαδή .Έλα!!!! Φίδια!!! Εκδηλωθείτε για να σας γνωρίσουμε, ακόμη καλύτερα . Αχ!!! Ελλάδα! Από ποιούς διοικείσαι!! Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν πάμε μπροστά . Αφού δεν υπάρχουν Έλληνες στο τιμόνι σου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όταν είχα μπει ΑΣΟΕΕ το 1978, αν θυμάμαι καλά, κάποια Καραμεσίνη είχε μπει 1η με 172 μονάδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή